Înscriere Academia DpIT 2024

Ne bucurăm că îți dorești să investești timp în dezvoltarea ta personală și îți dorești să participi la activitățile din cadrul programului ”Academia DpIT” ediţia 2024.
Pentru a fi selecționat, te invităm să completezi formularul de mai jos, iar dacă te încadrezi cerințelor activităților pe care le presupune participarea la acest program, te vom contacta.

Despre Asociația “Descoperă-ţi pasiunea în IT” (DPIT)
Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT susține educația și dezvoltarea tinerilor în IT prin programe gratuite de practică și mentorat, training-uri, concursuri și expoziții. Academia DpIT, programul de referință al organizației (lansat în urmă cu 10 ani la Cluj), ajută liceenii să transforme o simplă idee într-un proiect şi, mai departe, într-un model de business. Prin parcurgerea acestui program, elevii au posibilitatea de a explora domeniul tehnologiei, prin interacțiune directă cu responsabilități reale și mediul de lucru dintr-o companie, experimentând astfel munca în echipă, asumarea de roluri, fiind incurajați să gândească inovativ și să-și dezvolte spiritul antreprenorial.

Înainte de a începe să completezi formularul de înscriere, îți recomandăm să te asiguri că ți-ai descărcat și completat corect fișierul “Acord parinte_Angajament elev.pdf” pe care îl găsești aici, a cărui scan va trebui să-l atașezi acestui formular de înscriere, în câmpul specificat. Pregătește-ți și un scan al cărtii tale de identitate, pe care, de asemenea, va fi nevoie să-l atașezi la finalul acestui formular.

Te rugăm să completezi CU DIACRITICE următoarele date personale