Cristian Mates
COO NetMatch

“Mă bucur să vad că, dintre absolvenții programului DpIT, un procent atât de mare a decis să urmeze o carieră în IT, alegând o universitate de profil. Pentru majoritatea dintre ei, experiența avută împreună cu noi în cadrul programului a fost o confirmare a faptului că această carieră li se potrivește. Cred, de asemenea, că și pentru cei care au ales o altă direcție în carieră a fost o experiență unică, prin care au avut șansa să vadă din interior complexitatea și provocările acestui domeniu, beneficiile participării în program fiind mari pentru toți absolvenții”. (30 iulie 2018)

„Prin programul DpIT liceenii conștientizează foarte devreme cât de importante sunt munca în echipă, comunicarea dar și performanța și competitivitatea…toate atât de necesare în zilele noastre în IT.
Credem că liceenii merită o experienţă practică, îndrumaţi de mentori obişnuiţi cu ceea ce înseamnă un produs IT de la A la Z şi ne simţim mândri că suntem în acest proiect, că putem sprijini copiii pasionaţi de IT să aibă parte de o astfel de experienţă” (10 iulie 2017)