Cosmin Neag
CTO ArtSoft Consult

„Ca membru al juriului am rămas plăcut impresionat de fiecare prezentare în parte. Ne bucurăm să vedem că pe an ce trece echipele sunt din ce în ce mai motivate și dornice să creeze proiecte unice. Având convingerea că tinerii sunt viitorul nostru, considerăm că acest program reprezintă pentru noi o oportunitate de a fi mai aproape de aceștia și de a putea împărtăși cu ei din cunoștințele și experiența noastră de peste 15 ani!

Educația și instruirea sunt pilonii principali în dezvoltarea comunității IT. Considerăm că programul “Academia DpIT” reprezintă o oportunitate atât pentru tinerii dornici să lucreze în acest domeniu cât și pentru firmele participante care pot îndruma pașii tinerei generații spre o carieră de succes”.
(Membru în Comisia de jurizare a proiectelor Academiei dpIT 2019, 15 octombrie 2019)

 ”Acest program ne oferă posibilitatea să susținem liceenii în primii pași spre o carieră în IT și să contribuim la educația lor. Suntem alături de ei pe masură ce descoperă industria, pun în practică ideile, parcurg etapele unui proiect software și muncesc în echipă. Credem că educația și instruirea tinerei generații este esențială în dezvoltarea comunității de IT din Cluj”.
(10 iulie 2017)