Calin Vaduva
CEO Fortech

“E încurajator să vezi că prin susținerea constantă a unor proiecte educaționale, acestea au un impact real în piața forței de muncă, în special într-o piață dinamică cum este cea de IT. Faptul că, prin contribuția noastră în DpIT din ultimii trei ani, am reușit să influențăm destinele unor tineri aflați la început de drum în viața profesională ne motivează să fim în continuare aproape de program” (30 iulie 2018)

„Descoperă-ți pasiunea în IT” este un program de referință pentru Fortech, în care am investit constant încă de la prima ediție. Am făcut asta pentru că știam că le va aduce tinerilor o perspectivă nouă față de mediul IT. De aceea, nu poate decât să ne bucure faptul că anul acesta programul se extinde și în Oradea. Rezultatele obținute în Cluj, în ultimii trei ani de program, au fost remarcabile, și sperăm ca și liceenii de aici să fructifice oportunitățile de învățare care li se oferă. Suntem conștienți că doar printr-un efort comun al mediului privat și public, putem avea tineri pregătiți pentru cerințele actuale ale pieței muncii’. (Declarație de presă la Deschiderea programului la Oradea, 14 mai 2018)

“Descoperă-ți pasiunea în IT” reprezintă un program de suflet atât pentru mine personal, cât și pentru Fortech. Este o responsabilitate comună să pregătim noua generație. Programul completează cunoștințele acumulate în școală cu învățarea experiențială și interacțiunea directă cu programatori care îi susțin și îndrumă ca mentori, oferă expunere la diverse medii de lucru și ajută astfel copiii în luarea unei decizii de formare atât universitară, cât și profesională. Sunt încântat să văd o evoluție atât de frumoasă a programului, idei și proiecte noi, calitative, și, drept urmare, suntem dornici să susținem în continuare acest program” (14 august 2017)

“Descoperă-ţi pasiunea în IT” reprezintă un program de suflet atât pentru mine personal cât şi pentru Fortech. Este un program bazat pe practică şi mentorat, care oferă copiilor posibilitatea să interacţioneze cu mediul real de lucru din cadrul unei companii de IT şi să experimenteze importanța muncii în echipă într-un proiect software. Rezultatele obţinute la finalul fiecărei ediţii, măsurate în special prin calitatea proiectelor realizate de elevi, ne motivează să continuăm investiţia în educaţie, întrucât credem în potenţialul noii generaţii” ( 10 iulie 2017)